איזה משטח כדאי לשים במטבח?
נכון להיום השוק רווי במגוון חומרים ואפשרויות רבות שניתן לבחור כמשטח שיש למטבח
ההבדלים העיקריים בחומרים השונים הם סוג החומר: משטחי שיש טבעי, גרניט פורצלן, ומשטחי קוורץ סינתטיים
שיש דן משווקת את אחד מסוגי החומרים הבאים: אבן טבעית (גרניט/קוורץ), משטחי גרניט פורצלן מבית חברת AtlasPlan האיטלקית, ומשטחי אבן קיסר מסוג קוורץ סינתטי
קצת על סוגי החומרים האפשריים כשבוחרים "משטח שיש למטבח":
ניתן לחלק את הבחירה ל-2 אפשרויות מרכזיות: בחירה בין חומר טבעי או חומר סינתטי כמשטח שיש למטבח
אצלנו בשיש דן תוכלו לראות את כל סוגי החומרים האיכותיים ביותר. הכי פשוט יהיה לבחור לפי מה שאתם אוהבים
- מה זה שיש טבעי למטבח?
לרוב ליישום משטח שיש טבעי במטבח משתמשים בלוחות מסוג גרניט וקוורץ שהינם מחצב חזק ועמיד יותר מהשיש והאבן הקלאסיים.
שימוש באבן טבעית ואמיתית מגלמת בתוכה בחירה איכותית וייחודית גם מבחינה עיצובית, וגם מבחינה פרקטית.
משטח מסוג קוורץ או גרניט טבעיים ללא ספק הבחירה המיוחדת והאיכותית ביותר.
- מה זה משטחי גרניט פורצלן למטבח?
שיש דן שמחה להביא לשוק הישראלי את לוחות פורצלן L-SIZE) 162×324) מבית חברת הפורצלן האיטלקית מהגדולות והוותיקות ביותר – אטלס פלאן. יתרונות משטחים אלו ביישום כמשטח מטבח הינם רבים מה שהופך את משטחים אלו למבוקשים מאוד. לצד עיצוב ייחודי של חברת AtlasPlan המייצרת חומרים ברמה גבוהה מכל הבחינות: החומר עמיד מאוד בפני שריטות, כתמים ושברים ומומלץ מאוד כמשטח למטבח. משטחי אטלס – פלאן נמצאים בפריסה ארצית בכל חנויות המטבחים ואצל מעבדי השיש המורשים וכבר יושמו רבות בפרויקטים נבחרים של אדריכלים רבים בארץ ובעולם. את סוגי החומרים, דוגמאות, פרויקטים ופרטי האחריות תוכלו לראות באתר AtlasPlan
- משטחי קוורץ סינתטי
בתהליך יצור של חומרים מסוג זה (כדוגמת אבן קיסר) מערבבים גושי קוורץ עם חומרים נוספים גם בתהליך עיבוד סנטתי וגם הם משמשים בצורה טובה שנים רבות את הפרקטיקה הנדרשת במטבח.
במאמר המלא תוכלו לקרוא מיפוי של יתרונות וחסרונות לחומרים השונים.
יש לכם שאלה בנושא? צרו עימנו קשר ונשמח לעזור.